Seo specialist in Leiden

Samenwerken met een écht Leids bedrijf? Maak kennis met Rianne Verheijen, geboren en getogen in Leiden. Vanuit haar thuiskantoor in de Mariënpoelstraat helpt zij ZZP’ers en MKB’ers aan meer kliks uit Google.

seo specialist in Leiden Rianne Verheijen van Online Tigers

Waarom een Leidse seo specialist

Ik ben een ervaren seo specialist die woont en werkt in Leiden. Als geboren en getogen Leidenaar werk ik graag samen met ondernemers uit de Leidse regio. Zo kunnen online meetings afgewisseld worden met bezoekjes op de fiets of een goede lunch op het terras. Lokaal ondernemen is prettig omdat je elkaar dan ook echt in de ogen aan kunt kijken. 

En wist je dat er voor Leidse ondernemers meerdere subsidies klaar liggen waarmee mijn werkzaamheden worden vergoed? Dus als je wil werken aan je seo, online marketing of de online strategie eens onder de loep wil nemen. Het is altijd fijn als je financieel een steuntje in de rug krijgt. Lees gauw verder! 

Investeren in seo voor meer omzet

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder bedrijf een website. Veel bedrijven bieden hun diensten en producten zelfs uitsluitend online aan. Een professionele website of webshop vormt echter nog geen garantie dat je een hoge omzet zal draaien. Daarvoor moeten je pagina’s eerst gevonden worden. 

Daarom is het zo belangrijk om aandacht te besteden aan zoekmachine marketing. Slaag je erin om veel meer bezoekers op je website te krijgen, dan zal dit ook een positief effect hebben op je omzet.

Dit levert de online marketing kickstart jou op

Subsidies speciaal voor Leidse ondernemers

€1000 tot €5000 vanuit Economie071

Economie071 stelt enkele keren per jaar een voucher beschikbaar voor ondernemers uit de Leidse regio. Het bedrag kan oplopen tot €5000. De moeite waard dus om even te lezen hoe dit precies zit.

Als je werk wil maken van je website, bijvoorbeeld investeren in SEO en conversie, of wilt sparren over je online strategie, kun je gebruik maken van deze subsidie. 

Je bedrijf moet gevestigd zijn in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude of Katwijk. En er mag maximaal 50 FTE in dienst zijn.

Meer informatie en alle voorwaarden vind je op de website van Economie071.

Subsidie besteden bij Online Tigers

Alle werkzaamheden van Online Tigers vallen binnen deze subsidie van Economie071. De meeste ondernemers kiezen voor seo coaching, begeleiding om jouw site hoger in Google te krijgen. Bekijk de pagina en neem contact op als je wil weten wat ik voor jou kan betekenen. 

Online Marketing Kickstart met fikse korting dankzij het Leids Stimuleringsfonds

Van zzp’ers tot ondernemers met personeel: elk Leids bedrijf kan meedoen aan de Online Marketing Kickstart. Waarom alleen voor Leidse ondernemers? Omdat dit traject mede mogelijk gemaakt is
door het Leids Stimuleringsfonds

Dankzij dit fonds kunnen wij het traject ter waarde van €1.247 aanbieden met een fikse korting, oplopend tot wel 80%.

Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt twee dagen voor de officiële lancering bericht dat je je kunt inschrijven. Zo bieden we de early birds de kans om aan te melden met deze fikse korting.

Maatwerk SEO advies in Leiden​

Ben je op zoek naar een SEO expert in Leiden en krijg je graag maatwerk advies? Dan ben je bij Online Tigers aan het juiste adres! 

Als goede SEO specialist heb ik een brein voor cijfers. De data van jouw website worden geanalyseerd, en aan de hand daarvan krijg je een advies. Daarnaast zal ik ook een SEO check uitvoeren voor de websites van je concurrenten, om na te gaan waar jij mogelijk nog kansen laat liggen. Je hebt geen dure IT specialisten nodig om het advies daadwerkelijk op te volgen. 

Waarom SEO uitbesteden als je dit prima zelf kunt doen aan de hand van het advies van een expert? Mocht je bepaalde onderdelen toch liever uitbesteden, dan werk ik samen met een netwerk van specialisten waar je eventueel een beroep op kunt doen.

Rianne Verheijen - SEO specialist in Leiden - Online Tigers - vierkant

Succesverhalen in Leiden

Logo Hoogbegaafd Expert
In twee jaar tijd is de website HoogbegaafdExpert.nl gegroeid van nul naar ruim 4000 seo klikken per maand.
Door 143% meer kliks uit Google, werden er bijna 2x zoveel afspraken ingepland via de website van Irene Boonstoppel
logo blubber en glas seo klant van Online Tigers
Na een kort seo traject hadden we al mega resultaten geboekt. De omzet steeg en de workshops zaten in no time vol.
Winkelmand 0