Seo coaching

Voor iedereen die graag zelf aan de knoppen van seo draait. Maar wel graag met een seo specialist als adviseur, vraagbaak én stok achter de deur. Zodat er mooie resultaten geboekt gaan worden waar je trots op bent.

Rianne Verheijen - SEO specialist in Leiden - Online Tigers - vierkant

Groei met je bedrijf door een ijzersterke seo strategie

Online Tigers is het bureau waar de gevestigde ZZP’er en MKB’er goed onderbouwd seo advies krijgt. Je leert wat je moet doen om hoger te komen in Google. Oók als je een kleinere speler bent tussen grote jongens. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten bespreken we de resultaten en de plannen voor aankomende maand. 

Iedere maand komen we (online) bij elkaar, zodat je een stok achter de deur hebt om er ook écht mee aan de slag te gaan. Intussen kun je al je vragen stellen.

Na een traject van enkele maanden kun je zelfstandig verder met het verder uitbouwen van deze seo strategie. Zo worden de doelstellingen van kliks, leads en omzet iedere maand sterker. En kun jij consistent verder groeien met je bedrijf.

Is dit herkenbaar?

Dit levert de online marketing kickstart jou op

Is dit herkenbaar?

Is dit herkenbaar?

Dit levert de online marketing kickstart jou op

"Mooi traject gevolgd om de website beter vindbaar te maken. Ik heb vele eye-openers gekregen over hoe Google nu naar je wesite kijkt. Daar ga ik nu zelf mee verder dankzij de tips en adviezen van haar."

Aan de slag, dit is hoe jij en ik dit gaan aanpakken

Intake

We maken kennis en ik hoor graag je ambities. Je krijgt transparant advies over de haalbaarheid van deze ambities en de verwachtingen wederzijds worden helder gemaakt.

Onderzoek en Advies

De website wordt onderzocht op content, techniek en autoriteit, de drie peilers van seo. Daarnaast wordt de concurrentie in kaart gebracht die we graag willen ‘verslaan’. Hieruit volgt een eerste advies.

Strategie bepalen

Samen bepalen we de strategie, aan de hand van de uitkomsten van Onderzoek en Advies. Jouw input is hier ook van belang, bijvoorbeeld marktontwikkelingen en  jouw beschikbare tijd. 

Uitvoering

We doen wat nodig is om meer kliks uit Google te krijgen. Denk aan nieuwe landingspagina’s en blogs, aanpassen van bestaande content, technische optimalisatie en linkbuilding ‘nieuwe stijl’. 

Evaluatie

Iedere twee weken komen we online bij elkaar. Dit is de stok achter de deur om consistent te blijven werken aan seo en daarmee de gewenste resultaten te behalen.

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Plan een online kennismaking en dan kijken we er samen even naar! Geen zin om de uitvoering zelf te doen? Je kunt ook (een deel van) seo uitbesteden aan Online Tigers. 

Cases

In 2 jaar van nul naar 4000 klikken per maand

2x zoveel afspraken voor Medisch Specialist Kinesiologie

De workshops zitten bomvol, we stoppen met seo

"We dromen allemaal om op de eerste pagina van Google te ranken. Na drie maanden samenwerking met Rianne werd het resultaat zichtbaar. Ik sta nu op plek 1 met één van mijn belangrijkste zoekwoorden"

Benieuwd naar mijn manier van werken?

Mijn seo aanpak is wellicht anders dan wat je gewend bent. Niet de keywords maar jouw ideale klant staat centraal. Klinkt logisch toch? Daarnaast gebruik ik de meest geavanceerde tools voor het maken van goede analyses.

Wil je een keer met mij sparren hoe ik dit voor jou zou aanpakken? Een video kennismaking is zo gepland!

Rianne Verheijen is jouw SEO specialist

Winkelmand 0