online SEO cursus

Hoog komen in Google kun je zelf!

Wist je dat 70% van de Google gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten? Als je gaat werken aan SEO kun jij daartussen staan!

Tijdens deze cursus leer je hoe je een ijzersterke SEO strategie opzet & uitvoert. Ontdek welke zoekwoorden mensen gebruiken om je site te vinden en hoe je die strategisch op je site verwerkt. Je leert hoe interne & externe linkbuilding werkt en hoe jij dit makkelijk zelf kunt doen. Ten slotte krijg je eenvoudige handvatten om de techniek te verbeteren. Zodat jij in die top 3 van Google kunt komen!

Resultaat

  • Je weet hoe SEO werkt en waarom het belangrijk is
  • Je hebt goede en praktische kennis van zoekwoord onderzoek, linkbuilding, SEO pagina’s bouwen en techniek
  • Je hebt je website volledig geoptimaliseerd voor Google (of weet iig wat je te doen staat)
  • Na 25 minuten persoonlijke coaching heb je feedback op je werk, heb je al je vragen kunnen stellen en krijg je nog wat laatste tips waar je zelfstandig mee verder kunt
 

Inhoud van deze online SEO cursus

Zoekwoorden
onderzoek
Ontdek welke woorden & pagina's voor jouw site belangrijk zijn en wat gratis tools zijn die je kunt gebruiken
SEO pagina
bouwen
Bouw een SEO-proof pagina door de beste headings, meta's en teksten te schrijven en de keywords goed te verwerken
Redirect
 
Leer hoe je dode linkjes opspoort & hoe je waarde van oude pagina's behoudt wanneer je nieuwe pagina's bouwt
Google
Mijn bedrijf
Google Mijn Bedrijf is essentieel als je lokaal gevonden wil worden , daarnaast is dit hét digitale visitekaartje
Interne
linkbuidling
Leer hoe je kapotte linkjes opspoort en hoe je intern linkjes bouwt en hoe je daarmee specifieke pagina's sterker kunt maken
Externe
linkbuiliding
Ontdek de wondere wereld van het linkbuilding waarmee je je site écht sterker kunt maken & hoe blogs daaraan kunnen bijdragen
Techniek
 
Zelfs voor niet-techneuten is het mogelijk om de techniek van de site te verbeteren, denk aan de plugins, afbeeldingen en de mobiele snelheid
Google
Mijn bedrijf
Zorg voor een Google Mijn Bedrijf waarin de belangrijkste informatie gevuld is, wat dat is leer je tijdens dit blok


En dit krijg je erbij

Online Tigers - Online SEO Cursus - 1
Online Tigers - Online SEO Cursus - 2
Online Tigers - Online SEO Cursus - 3
Online Tigers - Online SEO Cursus - 4
Online Tigers - Online SEO Cursus - 5


Voor wie?

Deze online cursus is voor jou als je zelf graag de handen uit de mouwen steekt om je website te optimaliseren, óf die van jouw klanten. Denk aan webshop eigenaren, ondernemers die 0-5 jaar bezig zijn, virtual assistants of tekstschrijvers.

Besteed je het liever uit? Kijk dan bij het 3 maanden SEO traject waar al het onderzoek- en uitzoekwerk je uit handen wordt genomen.

€ 499
ex BTW
Online Tigers - Online SEO Cursus - 6
Video afspelen

zij gingen je voor

Martha Pelkman
Martha Pelkman
Internet- en tekstbureau Drs Pee
Lees verder
Je weet dat je er wat mee ‘moet’ maar het schuift steeds vaker onderaan je to do list. Toen ik stukliep op de les over zoekwoorden heeft Rianne me daar persoonlijk bij geholpen zodat ik weer verder kon. De persoonlijk begeleiding is echt van toegevoegde waarde bij deze cursus. Zij ‘ownt’ SEO echt volledig. Ik kan Riannes cursus en haar kennis echt aan iedereen aanbevelen!
Diana Versteeg
Diana Versteeg
Anchor Intellectual Property
Lees verder
Rianne van Online Tigers heeft dé SEO cursus die in Jip & Janneke taal - en goed te volgen stappen - uitlegt wat SEO precies is, waarom het werkt en vooral ook hoe het werkt voor jouw specifieke onderneming. Deze online cursus is laagdrempelig en daardoor ook heel geschikt voor, of misschien wel juist voor, digibeten zoals ik ;-). Naast de cursusmodules krijg je ook nog persoonlijke begeleiding van Rianne zelf. Ik ken Rianne als een ras expert die haar kennis graag deelt. Aanrader!!
Claudia van Oostrum
Claudia van Oostrum
ClaudiasCamera
Lees verder
Rianne heeft mij zeer goed geholpen in de beginperiode van mijn bedrijf met de ins &outs vwb SEO. Op een heldere manier heb ik van haar uitleg gekregen middels de training via de Online Tigers Academy. Zeer waardevol! En de kennis die ik heb gekregen door deze training van Rianne het heeft al tot zichtbare resultaten geleid voor mijn bedrijf. Dank!

over de trainer

Online Tigers - Online SEO Cursus - 7

Alle video’s zijn gemaakt door Rianne Verheijen, de oprichter en eigenaar van Online Tigers. Je zult haar dus ook terugzien in de video’s en de persoonlijke coaching & inloopspreekuren worden door haarzelf gehouden. Rianne is dé website consultant die ondernemers en organisaties helpt om online te groeien. Met in haar rugzak ruim 5 jaar bol.com ervaring en in totaal ruim 15 jaar ervaring in de online business, startte ze in 2018 haar eigen SEO & online strategie bureau. Met een vader die 40 jaar in het onderwijs heeft gezeten valt de appel niet ver van de boom: met een enorme drive om kennis over te dragen is ook de Online Tigers Academy ontstaan. Lees meer over het gezicht achter Online Tigers op haar persoonlijke pagina.

veelgestelde vragen

Deze is exclusief BTW, uiteraard moet je wel de BTW betalen maar deze is aftrekbaar, want jij bent ondernemer!

Dat kan wanneer jij wil. Zodra de betaling binnen is krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar alles voor je klaarstaat.

In totaal staan er 25 video’s voor je klaar, variërend van 3 tot 6 minuten, een enkele video is iets langer. Daarnaast moet je tijd reserveren voor de huiswerkopdrachten. Mijn ervaring is dat je met enkele uurtjes per week, in 3 maanden tijd door de hele stof heen bent en je website is geoptimaliseerd.

Je krijgt 10 maanden toegang tot de video’s. Dat is lang, want zoals je hierboven kunt lezen, zou je na zo’n 3 maanden wel klaar moeten zijn.

Dat kan wanneer jij wil, maar mijn advies is om eerst alle modules door te lopen en dan pas het coachingsmoment in te plannen. Dan krijg je feedback op al je noeste arbeid, kun je je laatste vragen nog stellen en krijg je tips hoe nu verder.

Voor iedereen die zich realiseert dat SEO belangrijk is om aan te werken, maar er nog nooit écht werk van heeft gemaakt. Ook voor bijvoorbeeld tekstschrijvers en virtual assistants is het een waardevolle cursus omdat zij hier hun klanten weer mee kunnen helpen.

Draai je tonnen omzet, heb je er al samenwerkingen op zitten met SEO bureaus, ken je de basis al en heb je specifieke groeivragen, dan is deze cursus niet voor jou.

Dat wisselt per maand. De ene keer zal het in de ochtend zijn, een andere keer tijdens de middag of avond. Ook de dag van de week zal wisselen, simpelweg omdat ieder een andere planning heeft. Het wordt in ieder geval ruim van tevoren aangekondigd wanneer het zal zijn, zodat je er ook rekening mee kunt houden in je agenda.

Neem dan gerust contact op met mij, via academy@onlinetigers.nl