Seo cursus online

Een e-learning zodat je in je eigen tijd kunt leren hoe je beter gevonden wordt in Google.

Voor de ondernemer die:

Deze cursus start op 1 april 2024. Geen grap 🙂 Als je je alvast aanmeldt, zit je nog nergens aan vast. Je wordt alleen goed op de hoogte gehouden over de livegang. Én je krijgt korting die je anders misloopt.

Dit levert de online marketing kickstart jou op

Leer in je eigen tijd hoe je winnende posities in Google verovert!

Wil jij weten hoe je jouw website hoger in Google krijgt? Hoe je ervoor zorgt dat je door jouw ideale klant gevonden wordt? Hoe je een plekje kunt veroveren op de drukbevolkte zoekresultatenpagina van Google?

Deze e-learning is speciaal voor ondernemers die graag willen leren hoe ze zelf kunnen werken aan de vindbaarheid van hun website. Ieder blok start met theorie, gevolgd door voorbeelden uit de praktijk. Daarna ga je de aanpassingen doorvoeren op je eigen site. En zo bouw je stap voor stap aan betere posities in Google voor jouw website.

Samen kijken naar de groei van jouw bedrijf?

Vraag je je af of jouw website hiervoor geschikt is? Of misschien denk je dat seo te technisch voor je is? Maak je geen zorgen, geloof me, jij kan dit! Bij twijfel of advies, plan een online kennismaking. Ik beloof je dat je eerlijk en ongezouten mijn advies krijgt waar voor jou de online groeikansen liggen.

Liever even mailen? Dat kan! rianne@onlinetigers.nl

5 Voordelen om zelf aan jouw SEO te werken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Online Tigers Rianne Verheijen - seo en online marketing in Leiden

Ondernemen is met passie je werk kunnen doen...

Maar laten we eerlijk zijn; wat heb je eraan als je niet gevonden wordt. Met miljoenen zoekopdrachten per dag zijn je klanten al naar je op zoek in Google. Tijd om je innerlijke tijger te laten zien en je online territorium te claimen!   

Stap in de wereld van seo met deze online seo cursus. Ik begeleid je stapsgewijs in de online wereld die jou gaat helpen om meer klanten naar je website te trekken. Met eenvoudige technieken en gebaseerd op goed doordachte content strategieën. 

Inhoud van de seo e-learning

Je start met een introductie van 3 minuten. Direct daarna krijg je toegang tot alle leermodules.

Ken je doelgroep

het belang van het kennen van je ideale klant

Positionering

welke plek ga jij veroveren tussen concurrenten

Basis SEO

wat is het, hoe werkt het en wat kun je ermee

Klantgerichte SEO

de klant centraal en niet meer de keywords centraal

Waar kansen liggen

ontdek hoe je zelf seo kansen kunt vinden

SEO Teksten

die helpen bij de vindbaarheid in Google

Keywords

de zin en de onzin van keywords lijstjes

Content strategie

de basis van een goede seo strategie

Linkbuilding

wat is het en hoe werkt het, eenvoudig uitgelegd

Autoriteit

bouw effectief aan de kracht van je website 

Onderwerpen die terugkomen in de cursus

Seo basis uitleg

Seo trends

De klant centraal zetten

Zoekwoorden onderzoek

Blog onderwerpen bedenken

Seo strategie

Linkbuilding op je website

SEO Tools

Linkjes van andere websites

Schrijf de beste blogs

Website structuur

Landingspagina’s optimaliseren

Afbeeldingen en seo

Snelheid van website verbeteren

ChatGPT en seo

Lokale vindbaarheid

Conversie

Casper Renting
Casper Renting
Ik heb veel gehad aan de expertise van Rianne in het maken van mijn eigen website!
Carolien van der Meij
Carolien van der Meij
Rianne weet waar ze het over heeft en helpt je op een makkelijke manier door het hele proces heen. Zelfs al heb je er geen kaas van gegeten! 🙂 zeker een aanrader als je je website wilt finetunen.
Raphaël de Kort
Raphaël de Kort
bijzonder pro-actieve hulphouding en echt verstand van zaken!
Travelling Albania
Travelling Albania
We dromen allen om op de eerste pagina van Google te ranken om vervolgens te worden gevonden door potentiële klanten. Dat overkwam mij door de slimme inzet van Rianne (Online Tigers). Ze zocht een sleutelwoord waar mensen geïnteresseerd in Albanie op zoeken; ze optimaliseerde mijn website op dat woord. En ja hoor! Na een maand of drie werd het resultaat zichtbaar. Als u nu 'Ksmail' zoekt, komt een pagina van TravellingAlbania op nummer 1 te voorschijn. Helemaal organisch en niets betaald. Veel dank aan Rianne. Verder blijf ik met haar werken om de rest van mijn website te optimaliseren. Van harte aanbevolen voor alle kleine ondernemers die gevonden willen worden, en vooral degenen die het moeten opnemen tegen grotere concurrenten.
Geert Neelen
Geert Neelen
Mooi traject met Rianne gevolgd om de website beter vindbaar te maken. Vele eye-openers gekregen over "hoe Google naar je website kijkt". Daar ga ik nu zelf mee verder dankzij de tips en adviezen van haar.
C.A. van Oostrum
C.A. van Oostrum
Rianne heeft mij zeer goed geholpen in de beginperiode van mijn bedrijf met de ins &outs vwb SEO. Op een heldere manier heb ik van haar uitleg gekregen middels de training via de Online Tigers Academy. Zeer waardevol! En de kennis die ik heb gekregen door deze training van Rianne het heeft al tot zichtbare resultaten geleid voor mijn bedrijf. Dank!
Flerque Webdesign
Flerque Webdesign
Rianne heeft een hoop kennis in huis als online marketing professional! Wat ontzettend fijn is dat zij verder kijkt dan enkel SEO maar ook naar conversie optimalisaties. Al deze informatie heeft zij gebundeld in haar "Online Tigers Academy". Onze klanten die met SEO vraagstukken zitten sturen wij met een gerust hart naar haar SEO academy.
Isabelle van den IJssel
Isabelle van den IJssel
Ik heb een 3 maanden SEO-traject bij Rianne gevolgd, waarbij ik nu een compleet nieuwe website heb die veel beter online vindbaar is en waar de SEO op orde is! Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Rianne. Ze is direct, zegt waar het op staat, persoonlijk en ze weet precies waar ze het over heeft. Ook gaat ze structureel te werk, wat ik erg prettig vond. Heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd mbt SEO! Ik zou haar zeker aanraden!!
Larinda Bok
Larinda Bok
Overzichtelijke SEO rapportages en grondige website analyse. Praktische aanbevelingen en adviezen hoe meer traffic is te behalen en wat de belangrijkste eerste stappen zijn. Zeer verhelderend en praktisch websiteadvies van webconsultant Rianne Verheijen van Online Tigers. Van harte aanbevolen!
Elroy van Duijvenbode (Interieurontwerper)
Elroy van Duijvenbode (Interieurontwerper)
De online SEO cursus was perfect voor mij. Ik wilde meer weten en snappen van SEO. Rianne heeft mij dit in de cursus verteld en daarbij hoe ik het voor mijn eigen site kan toepassen. Dit allemaal op een leuke manier zonder veel lastige termen. Ik raad Rianne en deze cursus hoog aan als je meer uit je website wilt halen en dit ook wilt begrijpen!

Winkelmand 0