SEO specialist in Leiden

Samenwerken met een écht Leids bedrijf? Maak kennis met Online Tigers!

Rianne Verheijen - overstappen naar Google Analytics 4 GA4 - Online Tigers

SEO specialist in Leiden

voor ondernemers uit de Leidse regio

seo-specialist-Leiden-seo-expert-Leiden-seo-bureau-Leiden-seo-consultant-Leiden-Rianne-Verheijen-Online-Tigers

Rianne Verheijen van Online Tigers is dé specialist in Leiden op het gebied van SEO

Als geboren en getogen Leidenaar werkt ze graag samen met ondernemers uit de Leidse regio. Zo kunnen online meetings afgewisseld worden met bezoekjes op de fiets of een lekkere lunch op het terras. 

En wist je dat er een subsidie klaar ligt waarmee de werkzaamheden van Online Tigers worden vergoed? Lees gauw verder! 

Waarom investeren in SEO

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder bedrijf een website. Veel bedrijven bieden hun diensten en producten zelfs uitsluitend online aan. Een professionele website of webshop vormt echter nog geen garantie dat je een hoge omzet zal draaien. Daarvoor moeten je pagina’s eerst gevonden worden. 

Daarom is het zo belangrijk om aandacht te besteden aan zoekmachine marketing. Slaag je erin om veel meer bezoekers op je website te krijgen, dan zal dit ook een positief effect hebben op je omzet.

Subsidie voor MKB in & rond Leiden

Tot ongeveer oktober 2022 is er een subsidie beschikbaar voor ondernemers uit de Leidse regio. Als je werk wil maken van je website, bijvoorbeeld investeren in SEO en conversie, kun je gebruik maken van deze subsidie van €1000

Je bedrijf moet gevestigd zijn in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude of Katwijk. En er mag maximaal 50 FTE in dienst zijn.

Meer informatie en alle voorwaarden vind je op de website van Economie071.

Maatwerk SEO advies in Leiden

Ben je op zoek naar een SEO expert in Leiden en krijg je graag maatwerk advies? Dan ben je bij Online Tigers aan het juiste adres! 

Als goede SEO specialist heeft Rianne een brein voor data. De cijfers van jouw website worden geanalyseerd, en aan de hand daarvan krijg je een advies. Daarnaast zal Rianne ook een SEO check uitvoeren voor de websites van je concurrenten, om na te gaan waar jij mogelijk nog kansen laat liggen. Je hebt geen dure IT specialisten nodig om het advies daadwerkelijk op te volgen. 

Waarom SEO uitbesteden als je dit prima zelf kunt doen aan de hand van het advies van een expert? Mocht je bepaalde onderdelen toch liever uitbesteden, dan werkt Rianne samen met een netwerk van specialisten waar je eventueel een beroep op kunt doen.

SEO specialist Leiden - SEO Leiden - SEO expert Leiden - Maatwerk SEO Leiden - Rianne Verheijen Online Tigers

Daarom Online Tigers

Kies voor een Leidse SEO specialist

zij gingen je voor

ZZP en MKB ondernemers uit de regio Leiden

Wil jij ook een website die goed gevonden wordt?

plan een gratis kennismaking via ZOOM

formulier