Zoekwoorden van 5 URL’s

> Alleen voor bestaande klanten <

 

Jouw situatie: Je hebt de online SEO cursus gevolgd bij Online Tigers. Je weet hoe belangrijk goed zoekwoorden onderzoek is, en weet hoe je de data moet lezen. Voor je eigen website ben je misschien al een eindje, maar je wil ook graag weten waar jouw concurrenten op gevonden worden. En van die zoekwoorden, of ze daar landelijk of juist lokaal mee gevonden worden. En of ze in de search resultaten of juist op afbeeldingen gevonden worden. Om toegang tot die informatie te krijgen, heb je dure tooling nodig. Zonde om die aan te schaffen als het niet je core business is. Gelukkig beschikt Online Tigers wel over die tooling en daar kun jij gebruik van maken!

Het product: Je krijgt een uitdraai in Excel met daarin alle zoekwoorden waar een website op gevonden wordt. Je mag 5 websites opgeven, van allevijf de websites krijg je deze uitdraai. Je kunt zelf kiezen welke websites je mee wilt nemen in dit onderzoek. Het slimste is natuurlijk om jouw 5 grootste concurrenten te kiezen omdat je daar veel van kan leren (of afkijken😊). Of, als je geen goed beeld hebt van je eigen website, die van jezelf er ook bij te doen.

De inzichten die je krijgt: Ik gebruik (de betaalde versie van) SEMrush om de volgende inzichten te maken voor jou.

  • Zoekwoord
  • Positie in Google
  • Zoekvolume per maand
  • Moeilijkheid van het zoekwoord
  • URL waar je op landt als je hierop klikt
  • Aantal bezoekers (inschatting)
  • % van het totaal aantal bezoekers (inschatting)
  • SERP features* bij dit zoekwoord

*SERP features zijn de manieren hoe een zoekresultaat getoond kan worden op de zoekresultatenpagina. Dus als een woord in Google wordt ingetypt, op welke manieren zie jij dan de resultaten. Advertenties worden hierin niet meegenomen, je krijgt alleen de gratis (organische) features te zien.

Bij de SERP features kun je bijvoorbeeld zien of een zoekwoord ook wordt getoond in de local pack. Handig om te weten als je lokaal beter gevonden wil worden. Of je ziet dat in de zoekresultaten van een zoekwoord ook een image pack wordt getoond. Als dat zo is weet jij dat je je afbeeldingen goede namen mee moet geven omdat dat een extra kans is om goed gevonden te worden.

Voorbeeld: Wil je graag een beter beeld krijgen hoe dit eruit ziet? Je kunt hier een voorbeeld downloaden.

Korting: Dit product is alleen voor bestaande klanten. Als deelnemer aan de SEO cursus heb jij een kortingscode ontvangen. Weet je die niet meer? Neem dan even contact op via academy@onlinetigers.nl, dan wordt je verder geholpen.

Algemene voorwaarden: Op alle producten en diensten van Online Tigers zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

199,00