Zoekwoorden tool

Met deze professionele tool kun je je eigen zoekwoorden onderzoek doen

 

Normaalgesproken kost toegang tot deze tool $99 per maand, bij Online Tigers kun je toegang krijgen voor slechts €50 per maand.

Ben je deelnemer van de Online Tigers Academy? Dan heb je een voucher gekregen waarmee je slechts €20 per maand betaalt!

 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?
Zodra je dit product hebt aangeschaft, krijg je uiterlijk de volgende werkdag instructie toegestuurd hoe je toegang krijgt tot de tool.

 

Kan ik ook in één keer betalen?
Nee dat kan niet via deze webshop van Online Tigers. Je tekent voor automatische afschrijving per maand.

Wil je echt heel graag per (half) jaar betalen, neem dan even contact met me op voor maatwerk.

 

Wat koop ik precies?
Je koopt toegang tot de volledige SEO tool van AHrefs, op de website van AHrefs kun je er alles over lezen.

Voor jou is de Keywords Explorer het meest interessante onderdeel van dit product. Hierin kun je onbeperkt zoekwoorden onderzoeken.

 

Hoe kan het dat mijn maandbedrag zoveel lager is dan de kosten van AHrefs?
Normaalgesproken kost deze tool $99 per maand per gebruiker. Je kunt dit terug vinden in de prijslijst van AHrefs.

Door voor het Online Tigers abonnement te kiezen, krijg je met maximaal 5 mensen tegelijk toegang tot deze tool.

Het voordeel is dat je voor een prikkie toegang krijgt tot een professionele tool waarin je onbeperkt zoekwoorden kunt onderzoeken.

Het nadeel is dat er maar één tegelijk in kan. Het kan dus zijn dat je erin wil en dat er net iemand anders uit jouw groepje al in zit. Om die reden word je in een Whatsapp groep gezet met de mensen die samen met jou toegang hebben. Dan kun je onderling even contact opnemen als dit incident zich voordoet. In praktijk zal het bijna nooit gebeuren.

 

Wanneer verloopt het abonnement?
Door dit product aan te schaffen, ga je akkoord met SEPA machtiging van minimaal zes maanden. Het abonnement loopt daarna automatisch door totdat jij het opzegt.

 

SEPA machtiging
Bij dit product kies je voor een maandelijkse betaling, dan teken je een zgn. SEPA machtiging. In onderstaande tekst staat welke verplichting we dan met elkaar aangaan. Onder andere dat Online Tigers automatisch het afgesproken bedrag van jouw rekening maandelijks mag afschrijven. En dat je niet het recht hebt om het bedrag terug te laten boeken. De officiële tekst vind je hieronder.

Door het product aan te schaffen geeft u toestemming aan (A) Online Tigers om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de toegang tot de zoekwoorden tool van Online Tigers en (B) uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Online Tigers. Deze machtiging vervalt nadat u deze heeft opgezegd. Na afschrijving heeft u geen recht het bedrag terug te laten boeken. U heeft wel het recht om uw bank te vragen het bedrag niet af te schrijven van uw rekening. U kunt dit doen tot en met de dag waarop de afschrijving zou plaatsvinden. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 

 

Algemene voorwaarden
Op alle producten en diensten van Online Tigers zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

50,00 / maand