Online marketing dashboard

Maandelijks online marketing dashboard

 

Heb je Google Analytics 4 laten installeren door Online Tigers? Dan heb je de optie gekregen om jouw persoonlijke dashboard te ontvangen per mail.

Ben je nog geen klant van Online Tigers? Neem dan eerst contact op, zodat we samen kunnen kijken naar je wensen en behoeften. Hebben we samen jouw ideale dashboard gebouwd, dan kun je daarna kiezen voor de optie om deze per mail te ontvangen voor €25 per maand.

 

Veelgestelde vragen

Hoe vaak krijg ik het dashboard in mijn mailbox?
Je kunt aan mij doorgeven hoe frequent je deze wil ontvangen. Mijn advies is 1x per maand, of indien gewenst 1x per 2 weken. Maar al wil je ‘m dagelijks ontvangen, de prijs per maand blijft hetzelfde.

Kan ik dag & tijd kiezen dat ik dit dashboard gemaild krijg?
Jazeker! Geef aan mij per mail door wat de gewenste dag & tijd is dat je het dashboard wil ontvangen. Dan ga ik dat voor je regelen.

Kan ik ook in één keer betalen?
Ja dat kan. Stuur mij een mail en dan krijg je de factuur voor een jaar vooruit.

Kan ik het doorgeven als ik het dashboard gewijzigd wil hebben?
Ja dat kan. Maar ik reken daar wel mijn tijd voor. Voor kleinere aanpassingen moet je denken aan een half uurtje. Grotere wijzigingen zit je eerder aan één tot twee uur. Mijn uurtarief is €100, ik zal vooraf aangeven wat je kunt verwachten en na afloop de factuur versturen.

Wanneer verloopt het abonnement?
Het abonnement loopt daarna automatisch door totdat jij het opzegt. Opzeggen kan eenvoudig door mij een mailtje te sturen.

Wat is SEPA machtiging
Bij dit product kies je voor een maandelijkse betaling, dan teken je een zgn. SEPA machtiging. In onderstaande tekst staat welke verplichting we dan met elkaar aangaan. Onder andere dat Online Tigers automatisch het afgesproken bedrag van jouw rekening maandelijks mag afschrijven. En dat je niet het recht hebt om het bedrag terug te laten boeken. De officiële tekst vind je hieronder.

Door het product aan te schaffen geeft u toestemming aan (A) Online Tigers om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de toegang tot de zoekwoorden tool van Online Tigers en (B) uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Online Tigers. Deze machtiging vervalt nadat u deze heeft opgezegd. Na afschrijving heeft u geen recht het bedrag terug te laten boeken. U heeft wel het recht om uw bank te vragen het bedrag niet af te schrijven van uw rekening. U kunt dit doen tot en met de dag waarop de afschrijving zou plaatsvinden. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 

Algemene voorwaarden
Op alle producten en diensten van Online Tigers zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

25,00 / maand