SEO advies en conversie optimalisatie

Omdat er altijd ruimte is voor online groei

Online Tigers adviseert bedrijven van groot tot klein hoe zij hun online positie kunnen versterken. Samen gaan we op zoek naar de traffic boosters en conversie killers. 

Dat kan door een kort traject van drie maanden aan te gaan waarin we 1x per maand (online) bij elkaar komen om te sparren. Rianne bereidt dit voor met grondige analyses & advieswerk.

Je kunt er ook voor kiezen om SEO & conversie advies in huis te halen. Vier tot acht uur in de week draait Rianne mee in de organisatie als specialist. Ze werkt samen met de marketeers, IT professionals en communicatie specialisten van de organisatie.  

"Met hulp van Rianne haar maandelijkse SEO & conversie advies is de omzet van mijn webshop enorm hard gegroeid. We zijn in 2020 zelfs door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!"

Optimalisatie traject (3mnd)

Ga je voor een traject van drie maanden dan worden alle aspecten van SEO en de website onderzocht. Ik analyseer waar de online prooi zich bevindt. En die gaan we samen vangen zodat jij kunt groeien naar meer klanten en een betere omzet. 

Eén keer per maand hebben we overleg waarin we de analyse & het advies met elkaar bespreken. Alle vragen die je hebt rondom de website kunnen tijdens dit traject gesteld worden. Onderstaand een richtlijn welke aspecten aan de orde komen. Maar iedere website heeft op een ander punt diepgang nodig. Je krijgt dus een gepersonaliseerd advies op maat en er is ruimte om te sparren.

SEO en conversie specialist (in huis)

Zie je dat er SEO kansen liggen voor jouw organisatie? Wil je meer omzet halen uit Google? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een specialist voor 4 tot 8 uur per week in huis te halen. Zo kan een intensieve samenwerking worden aangegaan met de marketeers, IT specialisten en content specialisten die de organisatie al goed kennen. Dit is de beste manier om op zo kort mogelijke termijn de beste resultaten te halen. 

Vaak is er wel iemand in huis die ‘iets met SEO doet’ of is het bedrijf zo enorm gegroeid dat er nog helemaal niemand naar heeft gekeken. Dit zijn de bedrijven waar ik graag mijn advies en kennis kom delen, als tijdelijk onderdeel van jouw team. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan even persoonlijk contact op met Rianne door te bellen / appen (0614416447) of mailen (rianne@onlinetigers.nl) 

"Rianne legt uit in begrijpelijke taal wat je moet doen om in Google beter gevonden te worden."

Maartje Peeters - Peeters Osteopathie

"Rianne is iemand die goed uitlegt hoe het werkt. Deelt al haar kennis met je zodat je er zelf mee aan de slag kunt. En waar je er niet uitkomt of het zelf niet (meer) zelf wil doen, helpt ze je."

Yolanda Zantingh - Kaylee Eroticwear

"Overzichtelijke SEO rapportages en grondige website analyse. Zeer verhelderend en praktisch websiteadvies!"

Larinda Bok - Unique Personal Branding

1.

Zoekwoord onderzoek

Weten welke zoekwoorden voor jouw website belangrijk zijn om beter gevonden te worden in Google

  • Woorden die het al goed doen
  • Woorden waar kansen liggen om gevonden te worden
  • Concurrenten analyse


€500

2.

SEO technische website analyse

Weten welke technische aanpassingen nodig zijn om beter vindbaar te worden in Google

  • Advies hoe de keywords verwerkt moeten worden 
  • Pagina’s die traag zijn of niet werken
  • Defecte links


€500

3.

Website verbeteren, meer conversie

Weten hoe je de customer journey op de website kunt verbeteren

  • Analyse van landings- en exit pagina’s
  • Klikgedrag op de website
  • Mobiel t.o.v. desktop 


€500

1 + 2 + 3
=
compleet advies

Krijg inzicht hoe je meer bezoekers naar je website kunt halen én hoe je van deze bezoekers klanten maakt. 
 
Meer info? Vul onderstaande formulier in en ik neem zsm contact met je op!

Log in