Gastspreker of workshop nodig over website optimalisatie?

Rianne legt uit in begrijpelijke taal en geeft tips die direct toepasbaar zijn.

Gastspreker inhuren

Zoek je een gastspreker voor een netwerk bijeenkomst? Is de doelgroep startende ondernemers, ZZP’ers of ondernemers met (max 50 FTE) personeel? Dan is Rianne de spreker die jouw publiek boeit en inspireert van begin tot eind. Of het nou 20 minuten of 2 uur moet duren, dat maakt niet uit.

Het thema is altijd rondom website optimalisatie. Of dat nou SEO, Search Console, zoekwoordonderzoek of Google Analytics is. Rianne loopt over van kennis en enthousiasme en kan dat als geen ander overbrengen op publiek. Ze zoekt de interactie met het publiek op, liefst met een vleugje humor.

Complexe zaken worden platgeslagen tot hapklare brokken in een taal die iedereen begrijpt. Moeilijk wordt makkelijk. En ze schroomt niet om haar kennis te delen zodat het publiek met praktische tips & trics naar huis kan.  

Workshop website optimalisatie

Zoek je een ondernemer die een workshop op locatie kan geven? Is je doelgroep startende ondernemers, ZZP’ers of ondernemers met (max 50 FTE) personeel? Dan kan Rianne op jouw event een workshop verzorgen.

Het thema is altijd rondom website optimalisatie. Of dat nou SEO, Search Console, zoekwoordonderzoek of Google Analytics is. Rianne loopt over van kennis en enthousiasme en kan dat als geen ander overbrengen op publiek.

In hoog tempo wisselen theorie en praktijkoefeningen elkaar af. Met haar jarenlange ervaring als trainer – ook op thema’s als communicatie en leiderschap – is ze als geen ander in staat om het maximale te halen uit de deelnemers van de workshop. Complexe zaken worden platgeslagen tot hapklare brokken in een taal die iedereen begrijpt. Moeilijk wordt makkelijk. Na afloop kunnen de deelnemers met praktische tips & trics naar huis.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbare data? Vul onderstaande formulier in en ik kom er uiterlijk binnen 2 werkdagen bij je op terug.

Log in