Rianne ís Online Tigers

Met mijn brein voor data help ik ondernemers en bedrijven met het verbeteren van hun online prestaties. Ik help ze een weg te vinden in de jungle die internet heet.
Rianne Verheijen de Jong - Online Tigers - SEO specialist en conversie specialist - SEO advies - Online Marketing

Geen ingewikkelde taal of onleesbare rapportages

Anderen helpen, ingewikkelde materie uitleggen, moeilijk weer makkelijk maken, het zit in mijn bloed. Mijn vader zat in het onderwijs als scheikundige, mijn moeder had als verpleegkundige altijd leerlingen onder haar vleugels op de intensive care. En zo neem ik ook graag gepassioneerde internet roofdieren – ondernemers en managers – mee onder mijn vleugels. Samen gaan we op jacht naar grotere bezoekersaantallen, betere conversie en uiteindelijk meer omzet.

Bij mij krijg je geen ingewikkelde taal of onleesbare rapportages. Het is mijn uitdaging ervoor te zorgen dat jij begrijpt hoe het werkt. Ik kies graag voor slimme en tegelijkertijd praktische oplossingen. Zodat je met minimale inspanning tot maximaal resultaat kunt komen.

Mijn sporen heb ik verdiend bij bol.com (>5jr), HEMA en een online startup. Ik tijgerde samen met collega’s en consultants door verkoopgegevens, omzetcijfers en klant statistieken. Altijd bezig met beter, sneller en effectiever. Op uiteenlopende thema’s zoals augmented reality, alternatieve betaalmethoden, retouren en klantcontact.

Verder hou ik van sporten. Een combi van crossfit en yoga houden mij fysiek & mentaal fit. Dagelijks wandel ik met Lara mijn trouwe viervoeter (beagle). Voor mij het moment van de dag om alles even los te laten. Zodat het hoofd weer leeg is voor de rest van de dag.

En muziek? Dat is mijn grote passie. Ik kan zelfs pianojuf afvinken van mijn lijstje, een half jaar heb ik lesgegeven op de muziekschool. Heel leuk, maar geef mij maar data. In mijn pauzes pingel ik nog altijd wat deuntjes weg, heerlijk!

Online Tigers - Over - 1

Rianne Verheijen

Online Tigers - Over - 2

Lara de kantoorhond