maatwerk SEO & conversie

voor iedereen die 'iets' met seo & conversie wil

Hoger komen in Google met goede SEO teksten

Samenwerking met een specialist

Zie je dat er SEO kansen liggen voor jouw organisatie? Heb je een onderbuikgevoel dat teveel bezoekers afhaken zodra ze op je website komen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een specialist in te huren. 

Of je nu ZZP’er bent met een kleine vraag of je bent MKB’er die graag een intensief traject opstart. Bij Rianne Verheijen ben je aan het juiste adres. Naast haar eigen specialisaties werkt ze graag samen met andere specialisten uit haar netwerk. Denk hierbij aan een social media specialist, website ontwikkelaars, tekstschrijvers en advertentie specialisten. 

Zo zorgt Rianne ervoor dat jouw website precies krijgt wat het nodig heeft om meer omzet en een beter rendement uit je website te halen. 

De voordelen 

 Strategisch advies

Gebaseerd op cijfers

Maatwerk rapportages

Samenwerking met breed netwerk van specialisten

Al vanaf 3 uur per maand (€95/u)

zo gaat het in z'n werk

Na een intake gaat Rianne voor je aan de slag. Met haar brein voor cijfers analyseert ze de data van jouw website. Maar ook die van jouw concurrenten! Zo krijg je een helder beeld waar de grootste kansen liggen voor jou om te groeien.

De analyse wordt vertaald naar een praktisch, goed uitvoerbaar advies. Geen adviezen waar dure IT ontwikkelaars voor nodig zijn om toe te passen. Kosten en baten worden altijd tegen elkaar afgewogen zodat je alleen gaat investeren in díe aanpassingen die jou ook extra rendement gaan opleveren. 

Het uitvoeren van de adviezen wordt gedaan door jouzelf, jouw eigen netwerk of je kiest ervoor om gebruik te maken van Rianne haar netwerk. Vaak gaat het om het aanpassen van teksten, afbeeldingen, interne linkjes, bouwen van nieuwe pagina’s, aanpassingen op de pagina’s zelf en het bouwen van externe linkjes. 

Je gaat aan de slag met het advies, en na een paar weken zien we elkaar weer. Je krijgt feedback op het werk wat is gedaan en we gaan weer vooruit kijken naar de actiepunten van de aankomende weken. Met deze stok achter de deur weet jij zeker dat je meters gaat maken, op de meest effectieve manier! 

Dankzij de maandelijkse rapportage weet ik altijd waar we staan met SEO en conversie. Met de actiepunten van Rianne kan mijn team iedere maand weer aan de slag met de belangrijkste verbeterpunten van mijn website.

Binnen twee weken na oplevering merkte ik dat mijn weggever vaker wordt gedownload en dat er 10 keer zoveel als voorheen contact via het contactformulier wordt opgenomen.

zij gingen je voor

Wil jij ook een website die wél klanten oplevert?

Vrijblijvend advies?

Bel me op 0614416447, mail me op rianne@onlinetigers.nl of laat hieronder een terugbelverzoek achter:
Rianne Verheijen - Online Tigers - SEO en conversie - 2