Klanten

Zij gingen je voor!

SEO Cursus

DrsPee - deelnemer online SEO cursus - review

Drs Pee

Martha Pelkman
5/5

Van de zomer heb ik als drukke ondernemer de SEO academy bij Rianne gevolgd. Je weet dat je er wat mee ‘moet’ maar het schuift steeds vaker onderaan je to do list. Ik wist al best wel wat van SEO maar vooral de technische kant ervan.

Toen ik stukliep op de les over zoekwoorden heeft Rianne me daar persoonlijk bij geholpen zodat ik weer verder kon. De persoonlijk begeleiding is echt van toegevoegde waarde bij deze cursus. Zij ‘ownt’ SEO echt volledig. Ik kan Riannes cursus en haar kennis echt aan iedereen aanbevelen!

SEO Cursus

Anchor IP - deelnemer Online SEO cursus

Anchor IP

Diana Versteeg
5/5

Het is leuk om een mooie website te hebben. Het is nóg leuker als anderen die website ook weten te vinden. Een goede basiskennis van SEO is dan ook een must voor iedere ondernemer. Maar hoe dan?

Stop met zoeken (ha!)! Rianne van Online Tigers heeft dé SEO cursus die in Jip & Janneke taal – en goed te volgen stappen – uitlegt wat SEO precies is, waarom het werkt en vooral ook hoe het werkt voor jouw specifieke onderneming.

Deze online cursus is laagdrempelig en daardoor ook heel geschikt voor, of misschien wel juist voor, digibeten zoals ik ;-). Naast de cursusmodules krijg je ook nog persoonlijke begeleiding van Rianne zelf. Ik ken Rianne als een ras expert die haar kennis graag deelt. Aanrader!!  

SEO Cursus

ClaudiasCamera logo - deelnemer online SEO cursus

Anchor IP

Claudia van Oostrum
5/5

Rianne heeft mij zeer goed geholpen in de beginperiode van mijn bedrijf met de ins &outs vwb SEO. Op een heldere manier heb ik van haar uitleg gekregen middels de training via de Online Tigers Academy. Zeer waardevol! En de kennis die ik heb gekregen door deze training van Rianne het heeft al tot zichtbare resultaten geleid voor mijn bedrijf. Dank!  

SEO Cursus

SEO cursus voor tekstbureau Woorden met Impact

Woorden met impact

Debby van der Zalm
5/5

Van tekstschrijver naar SEO tekstschrijver

Debby van der Zalm is een tekstschrijver waar Online Tigers graag mee samenwerkt. Haar teksten waren altijd al goed. Door het volgen van de SEO cursus van de Online Tigers Academy, kan zij de teksten voor haar klanten ook helemaal SEO proof schrijven. Hierdoor hebben de teksten van Debby nog meer waarde gekregen voor haar klanten!

SEO & conversie

Intravacc SEO specialist

Intravacc.

Mirjam Hartman
5/5

Toen wij ‘iets met SEO’ wilden gaan doen, werd Rianne ons aanbevolen als iemand die ons daarbij kon helpen. En dat bleek een schot in de roos. Na een grondige en goed onderbouwde analyse gaf ze ons heldere en concrete bouwstenen mee waar we zelf verder mee aan de slag konden gaan.

Haar aanbevelingen waren toegespitst op onze situatie waardoor voor ons alle puzzelstukjes al snel op hun plaats vielen. De grootste winst van het werken met Rianne was voor mij dat ik nu heel anders kijk naar de opbouw en de content van onze website en met die nieuwe mindset de website verder uitbouw en verbeter

SEO & conversie

ClaudiasCamera logo - deelnemer online SEO cursus

Hoogbegaafdexpert

Larinda Bok
5/5

Samenwerken met Rianne betekent geen standaard riedeltje of een in beton gegoten stappenplan. Rianne levert echt maatwerk. Ook al loopt het anders dan vooraf gedacht.

Ik wilde een vervolg geven aan een eerder SEO traject. Al snel bleek dat het heel anders ging lopen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe website, www.hoogbegaafdexpert.nl waar Rianne goed heeft meegedacht in de opzet en het SEO gedeelte.

Binnen twee weken na oplevering merkte ik dat mijn weggever vaker wordt gedownload en dat er 10 keer zoveel als voorheen contact via het contactformulier wordt opgenomen.

Rianne focust op waar mijn kracht ligt, geeft op een prettige manier heldere feedback wanneer ik een zijpad in wil slaan. Ik beveel Rianne van harte aan voor een onafhankelijk en persoonlijk advies. Ik ga het vervolg aan naar het next level en Rianne analyseert, kijkt en adviseert hoe ik dat het beste kan doen. Ik heb er alle vertrouwen in, want jouw werk heeft zich in het verleden al bewezen.  

SEO & conversie

Mooie Muur SEO advies begeleiding

Mooiemuur.nl

Claudia Hoogenboezem
5/5

Wat fijn dat wij elkaar nu ook zakelijk beter leren kennen. Op zoek naar goede input om onze website een boost te geven zijn wij op aanraden van een bekende met Rianne in zee gegaan. En dat bevalt heel goed.

Rianne is duidelijk, maakt SEO behapbaar voor ondernemers die hier zo min mogelijk mee bezig willen zijn, maar wel zelf de website beheren. Wij staan nu aan het begin van ons traject, maar zien langzaam mooie resultaten ontstaan. Wil je SEO voor jouw website in duidelijke taal? Neem dan zeker contact op met Rianne.  

SEO & conversie

Belle Weddings SEO advies van SEO specialist

Belle Weddings

Isabelle van den IJssel
5/5

Ik heb een 3 maanden SEO-traject bij Rianne gevolgd, waarbij ik nu een compleet nieuwe website heb die veel beter online vindbaar is en waar de SEO op orde is!

Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Rianne. Ze is direct, zegt waar het op staat, persoonlijk en ze weet precies waar ze het over heeft. Ook gaat ze structureel te werk, wat ik erg prettig vond. Heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd mbt SEO! Ik zou haar zeker aanraden!! 

Gastspreker

Horizoncollege Purmerend - e-commerce praktijkopdrachten geschreven

Horizon College

Heerhugowaard
5/5

Rianne was al bekend bij het Horizon College, doordat zij de praktijkopdrachten heeft geschreven voor de eerstejaars studenten e-commerce. Toen er iemand uit de praktijk gezocht werd voor een gastcollege e-commerce was het contact natuurlijk snel gelegd.

In sneltreinvaart zijn de principes van e-commerce met de studenten doorgenomen. Ieder stukje theorie gingen we ook live bekijken bij bekende en minder bekende webshops. Zo werd de vertaalslag gemaakt van theorie naar praktijk.

Er waren veel ahaaaa-momentjes. Bijvoorbeeld waar die blokjes reclame vandaan komen als je op nu.nl zit te surfen, waarom zoveel mensen aan het bloggen zijn en waarom bepaalde informatie in een check-out wordt getoond.

Maatwerk

Horizoncollege Purmerend - e-commerce praktijkopdrachten geschreven

Horizon College

Purmerend
5/5

De e-commerce opleiding van ROC het Horizon College in Purmerend is praktijkgestuurd onderwijs. Voor deze opleiding heeft Online Tigers de praktijkopdrachten voor de eerstejaars studenten ontworpen. Daarnaast is een tweedejaars project ontworpen.

In de opdrachten gaan de studenten aan de slag met situaties zoals zij deze ook in de praktijk tegenkomen. Denk aan het bepalen van de doelgroep, het ontwerpen van een website en het uitwerken van een campagne.

Maatwerk

Douche Concurrent SEO specialist

Douche Concurrent

5/5

Voor één dag in de week SEO specialist op locatie.

Gedurende ruim een halfjaar is Online Tigers in 2021 de SEO specialist van Douche Concurrent geweest. Van het opzetten van praktische rapportages tot het opzetten van een linkbuilding strategie. Van techniek tot content en van analyse tot training van het personeel. Alle aspecten van SEO zijn aan bod gekomen.

Maatwerk

Belle Weddings SEO advies van SEO specialist

Kaya sieraden

Tanja Rakhou
5/5

Gedreven onderneming. Heldere analyses met daarop volgend praktische implementatie voor echt resultaat. Mijn bedrijf groeit oa door strategie online tigers met 50% per jaar.

Wil jij ook een website die wél klanten oplevert?

Vrijblijvend advies?

Bel me op 0614416447, mail me op rianne@onlinetigers.nl of laat hieronder een terugbelverzoek achter:
Rianne Verheijen - Online Tigers - SEO en conversie - 2