Growth hacking

Haal meer rendement uit je online investeringen

Meer rendement uit online marketing investeringen

Online marketing is als een jungle. Het is complexe data en voor je het weet verdwaal je in onbegrijpelijke cijfers. Intussen vliegen de online marketing euro’s de deur uit en is niet inzichtelijk wat het rendement is. Het wordt dus steeds lastiger om de beste strategie te bepalen. Samen gaan we als echte Online Tigers deze jungle temmen. 

Online groei strategie plan

We starten met het opstellen van de strategische keuzes die gemaakt moeten worden. Welke data is nodig om deze keuzes te maken? Die ga ik bij elkaar verzamelen. En wel op zo’n manier verwerken in een (week- of maand)rapportage dat fact based de juiste strategische beslissingen gemaakt kunnen worden op online marketing.

Het wordt ineens helder wat het rendement is van iedere geïnvesteerde online marketing euro. En dat is de start van écht hard groeien.

Offerte aanvragen

Een growth hacking traject is maatwerk. En daar hoort dus een maatwerk offerte bij. Na het versturen van het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Dan kunnen we samen de wensen en mogelijkheden bespreken.