Is SEO iets voor mij?


Wil jij meer bezoekers uit Google?
Leer wat je moet doen voor SEO
Ontdek of je 'het' wel kan & wil
Doe je eigen zoekwoordonderzoek!

Schrijf je nú in voor de gratis SEO introductie

Is SEO iets voor mij?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Want jij bent ondernemer en steengoed in je werk. Vol passie werk je voor je klanten. Nieuwe klanten binnenhalen kost tijd en energie. Hoe fijn zou het zijn als ze zich vanzelf bij je aanmelden, zodat jij lekker bezig kan zijn met je passie!?

Ben je benieuwd wat SEO eigenlijk inhoudt? Of je ‘het’ wel kan? En wil je weten of SEO jou nieuwe klanten kan opleveren? Kom dan langs bij de gratis SEO introductie waar je antwoord krijgt op deze vragen. Deelname is gratis en het duurt een half uurtje.

Schrijf je nu in!

Wat is SEO?

Door potentiële klanten gevonden worden in Google. Zichtbaar zijn op het moment dat ze een vraag hebben waar jij antwoord op hebt. En ze dan inderdaad helpen door relevante content aan te bieden. Dat is SEO. Door te werken aan SEO wordt jouw website dus een plek waar leads en klanten verzameld worden. Zonder dat je daarvoor actief hoeft te netwerken of advertentiekosten hoeft te maken.  

 

SEO betekenis

Wat betekent SEO? Het is een afkorting voor Search Engine Optimization. Oftewel: zorgen dat je goed gevonden gaat worden in zoekmachines. Voor iedere zoekopdracht die Google krijgt, wordt bekeken welke pagina het beste aansluit bij die specifieke zoekopdracht. En het is dus zaak dat jouw site naadloos aansluit op de zoekopdracht die is geplaatst in Google.

Zij gingen je voor

Het was echt heel leuk Rianne! Echt een aanrader. Ook voor ervaren bloggers. Juist doordat je zo laagdrempelig de techniek doorneemt, was het heel leerzaam.

Sjoukje Bakker
5/5

Was echt een top masterclass Rianne. Dank je wel! Ik ga er zeker mee aan de slag.

Stephanie Osunwokeh - van  Buitenen
5/5

Het was echt TOP, Rianne! Niet in de laatste plaats dankzij jouw enorme kennis èn je heldere uitleg.

Hans Sweap
5/5

Hoe werkt het?

Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je direct een mailtje met de bevestiging van je deelname. Kort van tevoren ontvang je de link met inlog gegevens.

De Gratis SEO introductie wordt gegeven via ZOOM. Je zit dus met meerdere ondernemers tegelijk in een video call. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen.

Wie geeft deze gratis SEO introductie?

Rianne Verheijen is websiteconsultant. Na heel wat jaar in de online wereld, waarvan de laatste 5 jaar bij bol.com, heeft zij sinds 2018 gekozen voor het ondernemerschap. Met haar brein voor cijfers adviseert zij organisaties en ondernemers hoe ze meer omzet kunnen halen uit hun website of webshop. Ze doet dat als consultant voor grotere organisaties maar deelt ook graag haar kennis met ZZP’ers. Haar trainingen, workshops en inspiratie sessies zijn altijd heel praktisch, je kunt er na afloop direct mee aan de slag.

Inschrijven!

Log in